Οι ασθενείς μιλούν...

Ε. Μαρία

Ο κ. Αυγερινός μας καθησύχασε από την πρώτη στιγμή...αισιόδοξος πάντα...έκανε ένα χειρουργείο που άλλος γιατρός μας είχε περιγράψει ως αδύνατο. Ο συζυγός μου θα έχανε το πόδι του. Ο κ. Αυγερινός μας είπε να μην είμαστε απαισιόδοξοι και θα έκανε ότι μπορούσε...ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΩ.

Χ. Παύλος

Από την πρώτη στιγμή που με εξέτασε ο γιατρός κ. Αυγερινός με καθησύχασε. Μου είχαν ήδη πει άλλοι γιατροί πόσο δύσκολο θα ήταν το χειρουγείο. Μου εξήγησε κάθε λεπτομέρεια της επέμβασης αποκατάστασης κυκλοφορίας στα πόδια μου για να ξαναπερπατήσω, με απλά λόγια! Το χειρουργείο πήγε περίφημα και σε 3-4 μέρες μπορούσα να περπατήσω ξανα 200-300 μέτρα. Μετά από μια βδομάδα περπατάω ακόμα περίσσότερο.

Μ. Ευάγγελος

Εξαιρετική Ομάδα! Από την υποδοχή στο ιατρείο μέχρι το νοσηλευτικό προσωπικό και τον γιατρό κ. Αυγερινό, κάθε μέλος της ομάδας μου αφιέρωσε τον απαιτούμενο χρόνο και με αντιμετώπισε με ευγένεια και βαθιά γνώση. Είμαι ευγνώμων.

Γ. Ηλιάνα

Ο τρόπος με τον οποίο ο γιος μου αντιμετωπίστηκε σήμερα ήταν άριστος και υψηλών προδιαγραφών. Δεν πιστεύω ότι είχα ποτέ πριν ανάλογη αντιμεώπιση.