Δεν μπορείτε να προσέλθετε στο ιατρείο;

Διαμένετε σε απομακρυσμένη περιοχή;

Αντιμετωπίζετε κινητικά προβλήματα;

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες αγγειοχειρουργικής εκτίμησης και συμβουλών πρόληψης αγγειακών παθήσεων από απόσταση…

Πως λειτουργεί;

Η πρόσβαση στην υπηρεσία τηλεϊατρικής είναι εφικτή εφόσον διαθέτετε κάποια από τις εφαρμογές Skype, Viber, Zoom ή Microsoft teams.

Η μεταξύ μας επικοινωνία θα είναι αμφίδρομη με βίντεο και ήχο και θα υπάρχει δυνατότητα παράλληλης αποστολής γραπτών μηνυμάτων και ανταλλαγής αρχείων (πχ. κειμένων, σημειώσεων, αποτελεσμάτων εξετάσεων κ.α.).

Από την άνεση του χώρου σας.

Παραπεμπτικά ή συνταγές σας αποστέλλονται μέσω της άυλης συνταγογράφησης ή με συστημένο ταχυδρομείο.

Αν κριθεί απαραίτητη η παραγγελία εξετάσεων ή η έναρξη φαρμακολογικής θεραπείας, θα λάβετε τα πρωτότυπα ηλεκτρονικά παραπεμπτικά ή τις ηλεκτρονικές συνταγές σας στο κινητό σας, στο email σας ή στην οικία σας. Προσφέρεται η δυνατότητα κατ’οίκον επίσκεψης από εξειδικευμένο προσωπικό για την διενέργεια αγγειακών υπερήχων ή εργαστηριακών εξετάσεων αίματος.

Αδιάλειπτη πρόσβαση σε συμβουλές και ιατρικές οδηγίες καθημερινά (9πμ έως 9μμ) και Σάββατο (9πμ έως 1μμ) μέσω του τηλεφωνικού κέντρου μας.

Ο υπολογιστής σας (laptop ή desktop) ή η έξυπνη συσκευή σας (κινητό ή tablet) πρέπει να διαθέτει:

Κάμερα (web cam), ενσωματωμένη ή εξωτερική.

Μικρόφωνο (ενσωματωμένο ή εξωτερικό) και ηχεία (ενσωματωμένα ή εξωτερικά). Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε ακουστικά με μικρόφωνο (πχ. handsfree).

Διασύνδεση στο internet.

Η εξόφληση της αμοιβής μας γίνεται προκαταβολικά.

Με απευθείας χρέωση της κάρτας σας (χρεωστικής ή πιστωτικής) κατά την κράτηση του ραντεβού σας, με απόλυτη ασφάλεια μέσω διατραπεζικού συστήματος.

Πληροφορηθείτε την τρέχουσα αμοιβή μας κατά την κράτηση του ραντεβού σας πριν ολοκληρώσετε τα απαιτούμενα βήματα.

Τηλεφωνήστε για κράτηση: 210 - 68 62 637 ή στο 210 36 03 600